OM JOBB&KARRIÄR

27-28 mars är det premiär för Jobb&Karriär. Västsveriges självklara mötesplats för de som vill ta ett steg vidare i sin karriär och de som söker nya talanger.

Efterfrågan av att matcha jobbsökande med arbetsgivare har sällan varit större. Företag, organisationer och andra intressenter på arbetsmarknaden söker bland allt fler kanaler och forum för att attrahera ny arbetskraft.

En arbetsmarknad i ständig förändring kräver helt annan kompetens och utbildade talanger ställer helt andra krav på arbetsgivare. Därför har Göteborgs-Posten tillsammans med Svenska Mässan skapat Jobb&Karriär, mötesplatsen där rätt talang matchas med rätt arbetsplats.

I samarbete med Göteborgs-Posten

Göteborgs-Posten har sedan länge goda kontakter med lokala branscher, rekryteringsföretag samt myndigheter och kommuner, vilket har gett god inblick i deras rekryteringsbehov.

Tillsammans med Svenska Mässans stora mässportfölj och exponeringsyta finns oändliga möjligheter för företag att synas och attrahera besökare. Det ger dem en fantastisk chans att matcha och hitta kompetenser.

Öppettider

Tisdag 27 mars – onsdag 28 mars

Kl 12.00-19.00

 

Partners: